Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

NOVA DIMENZIJA ČISTOĆE

 
   
 

Ciscenje objekata - angažovanje spremačica

Brasco je nova dimenzija čistoće u Vašem gradu

 

 

ANGAŽOVANJE SPREMAČICA -ČIŠĆENJE POSLOVNOG PROSTORA, ČIŠĆENJE OBJEKATA

Ovaj kompleksan i veoma odgovoran posao koji zahteva vrhunsku organizaciju i iskustvo, preduzeće BRASCO obavlja za Vas 365 dana u godini. Stručno obučene spremačice sa višegodišnjim iskustvom dolaze u Vaš prostor u vreme koje Vi odaberete i napuštaju ga nakon profesionalno obavljenog posla. Poslove čišćenja obavljaju kvalitetno, pedantno i diskretno.

 

Tehnička služba brine o dostavi repromaterijala i ispravnosti opreme koja se koristi za kvalitetno čišćenje kako svakodnevno tako i periodično.

 

Redovan nadzor i kontrola kvaliteta su garancija da će prostor u kome Vi boravite biti besprekorno čist.

 

U zavisnosti od potreba i želje naručioca naše usluge pružamo svakodnevno i periodično sa ili bez kompletne opreme i repromaterijala. Prostor koji mi održavamo svakodnevno ne iziskuje troškove generalnog spremanja, već je konstantno čist.

 

» Generalno - periodično čišćenje podrazumeva detaljno pranje i čišćenje svih površina u okviru poslovnog prostora. Površine koje se tretiraju su staklene površine (prozori, vrata, svetlarnici, izlozi, pregradni zidovi...), nameštaj, tehnički uređaji, rasveta, električne utičnice i prekidači, rashladna i grejna tela, sanitarni čvorovi, holovi, liftovi.

 

» Svakodnevno održavanje higijene podrazumeva redovno brisanje nameštaja i tehničkih uređaja, izbacivanje smeća (pranje piksli i korpi), zalivanje cveća, temeljno usisavanje podnih obloga, brisanje i dezinfekcija sanitarnih čvorova, čišćenje i mokro brisanje hodnika i holova.

 

Sve usluge se pružaju u skladu sa dogovorom i potrebama naručioca posla.