Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

NOVA DIMENZIJA ČISTOĆE

 
   
 

O Brasco-u

Brasco je nova dimenzija čistoće u Vašem gradu

 

 

Preduzeće BRASCO d.o.o. osnovano je maja 2005. godine kao naslednik zanatske radnje čiji se nastanak beleži davne 1988. godine sa osnovnom delatnošću pranja tepiha. Danas osnovna delatnost preduzeća BRASCO je profesionalno čišćenje enterijera i eksterijera, tekuće - svakodnevno i periodično - generalno čišćenje poslovnog i stambenog prostora uz angažovanje stručnog i obučenog kadra, kao i najsavremenijih profesionalnih mašina i sredstava za čišćenje.

 

Profesionalnim odnosom prema poslu, visokom tehničkom opremljenošću i zavidnim kvalitetom usluga, stekli smo poverenje velikog broja klijenata i proširili spektar usluga koje uspešno pružamo.

 

 

Naš stručnooperativni tim je na usluzi klijentima 365 dana u godini u dnevnim i noćnim satima, radnim danima, nedeljom i praznikom. Kvalitet naših usluga garantuje standardizovana oprema i sredstva koja koristimo.

 

Profesionalna sredstva: Karcher, Kiehl, Ultan, Hagleitner, Premier itd. so proizvođači vrhunskih profesionalnih sredstava za čišćenje i negu.

 

Profesionalna oprema: Karcher, Columbus, Taski, Sorma itd. su proizvođači mašina i opreme za profesionalno čišćenje i zaštitu podova sa svim potrebnim atestima po evropskim i svetskim standardima.